OUR STORY

Vår inspirationskälla

Du som har ägnat tid åt att resa och uppleva världen vet att det inte är de stora och givna sakerna som sätter spår i ens själ. Det är det lilla och gedigna som betyder något, detaljerna i tillvaron. Det unika och äkta.

När man upplever världen kan man vid vissa tillfällen känna att alla pusselbitar faller på plats. Dofterna, ljuden, vyn och människorna. Platsen visar sin sanna natur och man fångas av essensen av den givna tidpunkten. På något sätt hamnar man i harmoni med det som händer runt omkring en. Du känner säkert igen känslan. Det är denna känsla som får oss att fortsätta utforska.

Varje armband är en hyllning till ett sådant ögonblick och varje armband inspirerar till att uppleva det igen.

When details matter

Efter första penseldraget på en tom canvas och det är inte längre tomheten som dominerar – det är detaljen, fröet till något nytt. Livet består av många sådana tillfällen. På din resa är det just de detaljerna du ska lägga vikt vid, det är de som betyder något. Ett armband från Carl Vass är ett första penseldrag och en symbol för något större. Bär det för att påminna dig själv om att aldrig sluta utforska.